JAG RÄCKER FINGRET

.. åt blogg.se och drar vidare till blogspot istället, ni hittar mig på www.hejdarjenny.blogspot.com
på återseende, puss

gratz


Jocelyn Wildenstein arbetade lite som modell under 70-talet, och var högt uppsatt inom fina kretsar i New York.
28 miljoner fattigare kallas hon Frankensteins brud och får på ensam på premiärer och röda mattan eftersom ingen vill synas tillsammans med henne. Grattis?

hörz

Nu har jag gjort mig fri från satan som tar upp alldeles för mycket av min värdefulla tid, tjarååå facebook! Med närmare eftertanke har jag aldrig varit särskillt intresserad av vad folk gör på sin fritid, jag bryr mig mest om mig själv eftersom jag är bäst och snyggast! Neråååååååå (jag försöker övertyga mig själv eftersom jag kommer lida av abstinens och sömnsvårigheter)
Förövrigt sitter jag och skriver ett svenskaarbete om plastikkirurgi, vilket är väldigt intressant och fascinerande faktiskt. Jag tror bestämt att jag slänger in en bild inom en snar framtid så ni alla två läsare får äcklas över människans förmåga att sträva tills perfektion enda tills resultatet blir det motsatta.

puss så länge

yeah

Luften var förgiftad av hårspray och små rosa parfymmoln svävade genom rummet. Pojkarna och flickorna trängdes framför den enda spegeln inne i tjejernas omklädningsrum, och fixade och trixade ihärdigt med vax och frisyrer.
Men helt plötsligt såg de honom...
Den stackars saten var ungefär 1 meter och 84 centimeter lång. I år var det han som skulle åka ifrån Andersolof skolan med tårar i ögonen och självkänslan under skosulorna. Fotografen till årets klasskort.

Han klarade sig bättre än många andra, men vägrade till en början ta kortet på våran klass eftersom han påstod att han inte var någon dagislärare, och blev av någon anledning ännu argare när han blev kontrad med; men du får väl betalt ber timme?
Väldigt konstigt........
Efter några utfall och infall också så var vi färdiga och dagen flöt vidare i riktig tisdagsanda, och nu håller jag på att ladda upp inför en fullsmackad TVkväll!
20.00 - dating in the dark
21.00 - desperata hemmafruar
22.00 - Christine
22.30 - Cougar Town
23.00 - Scrubs, dubbla avsnitt

mine all miiiiiiine

Kanske världens skönaste, konstigaste och i särklass härligaste låt.

Oh oh oh oh
I got a girl named Rama Lama, Rama Lama Ding Dong
She's everything to me
Rama Lama, Rama Lama Ding Dong
I'll never set her free
For she's mine, all mine
Oh oh oh oh
I got a girl named Rama Lama, Rama Lama Ding Dong,
She's fine to me,
Rama Lama, Rama Lama Ding Dong
You don't believe that she's mine, all mine
I love her,
Love her, love her so.
That I'll never, never let her go.
You may be certain she's mine, all mine,
She's mine all of the time.
Oh I got a girl named Rama Lama, Rama Lama Ding Dong
She's everything to me
Rama Lama, Rama Lama Ding Dong
I'll never set her free
For she's mine, all mine

moa...................VAR DU ÄN BEFINNER DIG I VÄRLDEN, TA OCH SPRING ÖVER HIT PÅ EN GÅNG.
fint väder idag! (YYYYYYYYYYYYYYYYYYY)

JKERK

Jag kände att det skulle sitta fint med en till låtsasfödelsedag på facebook en sån här händelselös natt.
Eller så kanske man helt enkelt skulle ta och hoppa i säng efter en snabbsväng i @Bispgården och några trevliga och ytterst komiska situationer.
Jag gillar när vi är så uppfinningsrika och hittar på saker på helgerna brudjävlar, keep going!

du sjönk nyss några mil i mina ögon

Myskvällen med mina brudisar kan bara beskrivas som galet trevlig.
För er som inte visste det kan jag även intyga att det blir enormt svettigt när 8 personer delar på en bäddsoffa.
Den i särklass klockrenaste kommentaren var såhär i efterhand var nog: ett annat ord för poliser!!
- GRISAR!!!!!!!


Efter diverse fylldesamtal från fan och hans moster och faster så blev det en ilresa till östersund för somliga och John Tucker Must Die, som kanske är världens skönaste film, för andra.

Allt kommer ordna sig, du har mitt ord.

PEACE


Varför varför varför får man ogillande och kritiska blickar av läkare när man som 15åring går in på sjukstugan med en tops i örat? Det var faktiskt inte mitt fel att kvalitén på coops tops var obefintlig så den lossnade i mitt öra, men det var hur som helst skönt att få ut den.
På det sättet har detta varit en mycket givande dag, och med tanke på att det var makaroner och köttfärssås till lunch, trumhinnan är hel och jag har ätit två glassar i vårsolen blev det 5/5 hästar.

puss over and out

får jag sitta i din soffa istället?

Det finns få saker som kan göra den ytliga delen av mig så otroligt hjärtkrossad och totalt superledsen, men här är dom iallafall.
1. Nagellack. När man befinner sig i ett oragastiskt ögonblick och äntligen äntligen efter många minuters hård kamp fått till ett helt perfekt nagellackslager och sedan glömmer man bort det och råkar slå i något så det blir fult.
Helt förödande alltså!
2. Kläder på postorder som inte passar, eller är sjukt fula helt enkelt. Det allra värsta som finns, nästan åtminstone.
Idag kom mitt efterlängtade paket från Ellos, men tamigfan allt åker tillbaka. ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!

Förövrigt så har jag nyss tagit ett varv med epan med krabbarna + Mosis, mysfaktor = hög, dock inte så himla bekvämt. Men efter bara en liten kvart på baslådan förlorar man känseln i både stjärt och ben så det går fint iallafall!

En sista liten rad borde jag plita ner om min syster, som jag skulle lära ragga idag. Jag började med grundläggande fraser som "tjena kexet, står du här och smular?" och "jag har tappat min nyckel, kan jag få sova hos dig?"  och hon repeterade fundersamt och lydigt efter. Tänker ett tag, och kontrar sedan med "min soffa är så hård, kan jag få sitta i din soffa istället?"
Hon fattade alltså galoppen.OH LORD

I mina religiösa ögonblick tror jag att det är Gud som styr mig. Tillexempel så laggade facebook nyss sönder - tack Gud för att du ser till så jag kommer i säng i tid så jag är utvilad och i perfekt skick när det vankas nationella prov i engelska imorgon!
amen och godnatt

i'm just a smalltown girl


Känner att jag kan göra precis som på bilden efter några peppande kommentarer från några fina läsare, kissie, dessie och paow!
Gulliga ni är, tack för att ni återförde hoppet till mig så jag kan hoppa vidare, hähä.
Kvällen spenderades på ett föräldramöte, vilket gav insikten att ingen verkar vara direkt sugen att spendera fyra dagar i Göteborg med klass 9B. Nu har jag precis tryckt i mig en pizza i min ensamhet och filosoferar lite över att jag inte har någon fungerande telefon och därför inte kan slå larm om någon skulle försöka döda mig eftersom jag är ensam hemma. (Och förblir hela natten, Christiano Ronaldo var är du?!)

Mitt rum är förövrigt skinande rent och jag har tillochmed gjort en kraftansträngning och dammsugit under sängen! Hittade några tusen hårsnoddar och några par skor, det var lite som skattjakt - riktigt spännanade faktiskt.
Nu lägger jag mig i badet, ifall om ni var jätteintresserade och nästan höll på att dö av längtan att få veta.
xoxo

lattjej


Nu sitter jag här i datorsalen brevid världens bästa Moa och känner mig som på bilden, ungefär som en groda - men som tappat hoppet gällande alla tillverkningsprocesser jag borde hålla på med.
Kanske lite tvåårstrots över det hela, men min tumme verkar ha fastnat i röven utan några som helst chanser att komma ut, så jag kan helt enkelt inte hjälpa det.

puss

kul liv

Facebook klubben "jag har ingenting emot vegitarianer så länge dom inte betar på min mark" gjorde min kväll.

hej.

Sådärja! Nu är alla inlägg med någon större eftertanke bakom raderade, borttagna, puts veck!
Här börjas det minsann om på ny kula och om nån söt människa känner för att pimpa till min blogg så den ser lite mer Jenny ut är det väldigt uppskattat.
PUSS

lukas


Hej där söt tjej!
På morgonkvisten har jag varit ute i solskenet och dragit tre varv i elljusspåret och solat näsan i min ensamhet. Duschade av mig lite svett och gick och mötte Sofie, som fått för sig att vara uppe hela natten för att vända på dygnet. Hon är som hon vart, och jag försöker sälja henne på facebook med ganska stor framgång eftersom hennes galna utfall skrämmer mig.
Nu har vi ätit upp all kladdkaka, och sitter och tuggar på jordgubbar direkt ur frysen. Finnnnt.

Igår låg det en sax på handfatet och vips så låg en och en halv decimeter av mitt hår i toaletten.
Så nu är det ojämnt och kort, riktigt highscore där!

hähä


Det är hysteriskt enkelt att sätta upp sig själv på en pedistal och anse sig vara bättre än andra.
Tillexempel så är det väldigt enkelt att tycka att sexorna som springer omkring som yra höns är hysteriskt påfrestande och irriterande, men vid närmare eftertanke så var det inte ens tre år sedan jag var exakt likadan.
Skillnaden är dock ganska enorm mellan dagens 12åringar och när vi befann oss i den gyllene åldern. Tillexempel så skulle jag aldrig våga tilltala någon som gick i 9an, medans de små charmerande pojkarna sitter och spammar mig om att ligga på facebookchatten och skyller på sina hormoner. Ja fast nejtack.

om du inte kan simma borde du inte försöka utan flytväst

Tillsammans med min syster sitter jag här i en liten lägenhet med gröna gardiner och filosoferar över livet, relationer, jeansshorts och lite annat sådant mysigt.
Hon har förutspått våran framtid och kommande gräl, och är övertygad över om att orsakerna kommer vara min apelsinkonsumtion och min förmåga att råka kladda ner kläder som kanske möjligen råkar vara hennes.
"
1. Kläder! Vems är vems? får man låna utan att fråga? Jag vet att jag kommer bli galen då Jenny prövar 40 olika par tröjor o sedan bara slänger dem på golvet istället för att hänga tillbaks. Eller då hon tar något av mig utan att fråga och skitar ner det och JAG inte kan ha det jag hade tänkt osv........ Fan jag blir förbannad av att ens tänka mig in i detta scenario! Någon som har förslag på hur man löser detta lilla problem?? 
Hon skriver alltså såhär på sin blogg.
Men om vi ser detta ur min synvinkel, som ni oftast blir tvingade att göra när ni klickar in här - hur kommer det sig att hälften av min garderob alltid hamnar i hennes här i Östersund? Snacka om att förstöra planeringen när jag inte får tillbaka mina kläder förns jag med lite list och stor beslutsamhet får sno tillbaka dom.

Apelsinproblemet är nog ganska enkelt att lösa, jag tror nog att jag ska kunna inhandla lite C-vitamin!
Sådärja, nu har jag löst alla framtida problem (enligt henne)

Här kommer mina bråkorsaker (världskrig) ;
Träning! Hon kommer försöka dra med mig likt en liten hjälplös hund i ett koppel på galna saker och tvinga mig att gå överallt eftersom hennes uppfattning är att bussar är till för handikappade människor.
Jag kommer som den lilla lydiga hund jag är gå med på det ett tag, några månader eller så, tills jag ser ut som
Arnold Schwarzenegger och får nog.
Överbeskyddande syster-snack.
Har många gånger trott att jag är imun mot tjat efter 15 år tillsammans med min mamma och pappa, men min syser tar det till en helt ny nivå med uppmaningar som "kan du verkligen åka stadsbuss själv?" och "gå inte i vägen!" sött på sitt sätt, men blir det för mycket så kommer jag nog i ren protest gå i vägen bara för att bevisa att jag kan..

(Kanske buss-frågan var befogad eftersom jag råkade kliva av på helt fel ställe, hehe.)buss


Ungefär lika glad som på bilden för tillfället. Chauffören på bussen frågade om jag var barn eller vuxen (!!!!!!)
AWESOME
(Jag svarade iskallt och döcoolt att jag är 15).
Sedan fick jag sitta och lyssna på två brudar som pratade om fyllesex högt och intensivt. Om ni läser detta; tack tjejer! Det var verkligen givande. Eller vid närmare eftertanke så, njaee.

en vårdag, vår dagEfter många om, men och kanske orkar jag inte mer och drar jag iväg till staden för att spendera lite tid med min syster.
Eftersom lovet har varit ganska trist så får man väl helt enkelt skapa sina egna möjligheter, som någon brukar säga!

puss

mitt liv är fulländat

Alexander Myllykoski Grattiis:)

Marielle Åström grattis, i sista minuten :D

Simon Nordenström Grattis!


Amanda Persson
Grattis! :') ♥
Markus Lindström Grattis:)

Simon Lysell gz

Fanny Berglund grattis :D


Min låtsasfödelsedag blev kalasbra.

1

Jag känner mig så poetisk mina vänner, av outgrundlig anledning. Kanske för att jag har ätit massor av nygräddade tekakor med smält smör på, ingen kan så noga veta.

När ni går utanför mitt fönster ser ni otroligt gråa ut.

hejdär

Överväger starkt att ändra mitt födelsedatum på Facebook. Om massor av random människor skulle skriva grattis till mig så skulle nog den här dagen bli lite roligare.

HEH

Igår hade jag världens sötaste Anna alldeles för mig själv! Det var så himla mysigt, och vi spenderade tiden med att leka tittut och öppna och stänga burkar.
Vi avslutade dagen med en promenad upp till slalombacken för fika, men då somnade lilla skrotlisan så jag och Moa fick avnjuta våra festisar med osociala stugubor medans Anna snusade vidare i vagnen ute i hallen.
När jag lagade lunch med en snorig unge på armen som med stor envishet försökte doppa fingrarna i grytorna så sände jag en tanke till alla unga mammor.

Senare på kvällen blev det minsann hockeyträning med laget, Hammarstrand Pig Fuckers! Mina ben och fötter är en aning blåa bara, annars gick det kanonbra att spela hockey med fötterna.
Vi avslutade kvällen med 5 timmars TV-tittning. Är man alldeles för trött och skrattig för att masa sig ur soffan så är man.

Lite senare kanske det dyker upp en bild som kommer bevisa vilken enorm humor jag besitter, he-he-he.


jiho9uhjnkm,

Krångligheter och pinsamheter och roligheter och fånigheter och ledsamheter och ensamheter och tvåsamheter och allt annat, vad det nu kan tänkas heta.
Min kreativitet är ungefär lika stor som min treåriga lillasysters lillfinger, vilket inte är särskillt stort, fast allting är ju som sagt relativt - det säger han, snubben på reklamen varenda gång - allt utom pensionen då, den är absolut.
Absoluuuuuut.

Så frågan jag ställer och han redan ställt förrut, vill du bli relativt nöjd, eller vill du bli absolut nöjd?


hjälp

Filmtips till alla som känner att det är överskattat att sova eller våga gå på toaletten utan medfölje; Orphan.


Bildspecial, grattis!


Håller i min lillasysters bruna lilla docka som heter Bosse. Om någon undrar varför han har ett plåster på huvudet är det för att Christopher och Jimmy rev honom med rivjärnet.


Efterrätt@Bydalen! Jag och sofie levde som prinsessor.


En dag.


En kväll.

Slalombacken, jag och min blivande man Ossian.


Fikafikafika.


Jag ägde Jimmy, som ni kanske ser.


hehheheh

- Jag borde egentligen inte vara här.
- Varför inte då?
-
Jag får inte ramla åtminstone, har haft för många hjärnskakningar...
- Ehm, jaha..
- Jag har hjärnskakning nu också förresten!
- Men va? Hur fick du den?
- Jaaa, jag ramlade i den här trappan.. *pekar*
- Men vafan är du ute för då kvinna!?
- Ja, alltså jag tänkte.. Antingen så är jag inne och har hjärnskakning, eller så är jag ute och har hjärnskakning, och då kom jag på att det sista skulle vara roligast!

Om jag hade några slags tekniska skills skulle jag ha fixat en länk här, så ni bara hade behövt klicka. Istället får ni så lov att kopiera och sedan trycka på knappen för att komma till Frida Stjärnan Vallinders blogg; http://fridaingetvallinder.blogg.se/
förstår att detta måste vara hemskt ansträngande, men jag hoppas att vi alla samtliga överlever.

heyyydär

Inatt vaknade jag på en matta, panikslagen, iskall och totalt övertygad om att talibaner hade kidnappat mig och var påväg att hedersmörda mig. Efter jag vaknat ur min koma insåg jag att jag ramlat ner på golvet från soffan medans jag somnat till Tsatsiki, men var ändå tvungen att ligga och räkna till 20 tre gånger för att försäkra mig om att inga ninjagubbar tänkte döda mig. (Om dom hade velat döda mig hade dom isåfall redan gjort det, och om dom var luriga och stod och väntade bakom något hörn överlistade jag dom genom att räkna till 60, eftersom den mänskliga impulsen vore att fly, basic kunskap!) Så nu har ni liksom koll på läget, hehhh...

Nu har jag precis insupit lite Cimon-spirit, och tänkte kila iväg mot varmare trakter alternativt leta reda på någon stackars stockholmare som gått vilse mellan Time och Ica.
pussinuss

Vem är ensammast i hela världen? En astronaut i rymden kanske. Men den kan ju få komma hem igen. D-d-den som inte har några vänner, stammar Ville i Tsatsiki och försöker hänga på och hänga med men utan framgång. Jag undrar om jag i ett tidigare liv varit den, han, eller om det kanske är i mitt nuvarande liv. Eller kanske är jag tvärtom den som svänger med håret och lyssnar på musik så högt så jag inte hör trevande försök till att ingå i en gemenskap.
Förlåt för det i såna fall alla Villar.
Alla människor är ensamma, men en del har så mycket folk runt omkring sig så de aldrig hinner märka det.

Utkast: Mars 4, 2010


HEJ. Possetivare tjej som sitter här och tuggar på sina nyköpta salta bilar, med tanke på att solen skiner och det endast är -3 grader kallt. WOHAH!
Engelskaprov avklarat idag, och nu är det officiellt lov. LOVE
Det känns som jag alltid har massor av saker jag vill göra, men inte riktigt kommer till skott med, och jag antar att lovet kommer spenderas med att klura ut vad jag klurar på. Klurigt va?

Nu bäddar jag ner mig under ett täcke och tittar på Tsatsiki - vänner för alltid med norsk text. Lärorikt var kvällens ledord.
God natt og sove godt! (tack för det, google translate.)

TRE OCENSURERADE SANNINGAR OM HON DEN DÄR JENNY

.. som hon, jag, knappt var medveten om själv.
1. Jag kan inte doppa hårsnoddar i vatten. Jag får panik och mår psykiskt dåligt i flera veckor efteråt.
Om jag tillexempel råkar ha kvar en hårsnodd runt handleden och doppa den i badvattnet måste jag sparka mig själv tre gånger och sedan spotta. 
2. När jag var liten brukade jag leka att jag var en gris hela dagarna, och började bli människa och renlig först vid typ.. 9 års ålder?
3. Sedan jag hörde på radio om en kvinna som inte kunde äta apelsiner med en liten grej på undersidan, för hon tyckte det såg ut som ett rövhål, föreställer jag mig alltid Christiano Ronaldo naken när jag skalar.sådärja

ereeheheh

"RING DIN JÄVLA BITCH! visste inte att du kunde vara så jävla dum i huvudet!!!"
skrev en liten pojke i sjätte klass till mig alldeles nyss, bedårande dom är de små liven. <3<3<3<3
ja, ironi har alltid varit ett av mina starka ämen..
När jag hetsade tillbaka och talade om att man inte använder sådant språk och inte beter sig så överhuvudtaget skrattat han bara åt mig och sa att jag skulle läsa hela sms;et.
Skämta bara, smart att läsa hela sms;et idiot! stod det längst ner, efter att man skrollat en sida.
Förstår ni inte att vi gamlingar inte är vana vid kryptiska skämtsms?!
snorungar

what happened to you

Efter en mysig kväll tillsammans med världens sjukaste människa (som blandannat tycker att höga ljud är diskriminerande mot döva) även kallad min äldsta syster, somnade jag gott efter alla mina oslagbara framgångar i "Fyra i Rad." Jävla mästerlig jag är ibland!
Nu väntar mest troligt längdskidsäventyr med Mosis, vi hörs inom snar framtid om jag överlever.

När döden flåsar dig i ansiktet är kanske en påbättring av läppstiftet det bästa du kan göra.

RSS 2.0