sitting, wating wishing.

jag har väntat, i flera år. På att bli äldre, på att bli tjockare, på att bli längre.
Nu är jag lång, fet och gammal.
och det känns...
FÖRJÄVLIGT.

jag som trodde att det skulle vara roligare att gå på skolan nu, när vi är bland dom äldsta. Man kunde spotta på små sjätteklassare, och få småglina att gråta bara genom att titta på dom. Men sanning är den att dom yngre inte bryr sig ett dyft länge, dom far fram genom korridorerna som att dom äger skolan! Jag säger då de. Ingen respekt alls över huvudtaget! Jag menar, när jag var så där liten höll jag på att skita på mig om nån stor läskig kille som joel eller patrik nös.
Nu går jag i åttan. 8B. Hur hemskt låter inte det? Folk betygsätter det jag gör, och jag måste anstränga mig. Jag har irene klint flera gånger i veckan, i både engelska och franska.
skjut mig snälla! Jag kommer få magsår, håravfall och torsklukt och jag fortsätter jobba så här hårt!
..och det värsta är att det snart blir värre.

snestreck jb


hammarstrand by night.

attention whore. ja, en sån är jag tydligen, enligt min kära syster sanna. Vet ni varför? Jag varnar känsliga läsare att hålla för ögonen.
Jag vinkar till främande människor på stan! Illa va?
jag, en bergvall (!?) är allmänt trevlig. herregud. Dra mig baklänges.. Chockerande, eller hur? men enligt henne, så är det enda jag söker uppmärksamhet och de är därför jag viftar med armarna som en kyckling som alldeles snart ska nackas. Och förresten så gör man inte så i östersund, tycker hon. Och shit, där ska jag bo i minst tre år. Och jag ska inte få vinka till en endaste människa.

idag har jag gjort en massa konstiga saker.
Klättrat upp på ett berg, hittat en mobil telefon, druckit dressing ur paketet, brett en macka med fingret, sett hela hammarstrand, lämnat tillbaka mobiltelefon, tjänat femhundra svenska rikstaler, cyklat, pratat med sofie, ätit glass, burit massa tunga saker, ätit sallad, sett en gubbe skjuta lerduvor, skakat hand med en gubbe, hoppat hoppmatta, slagits med en elvaåring, skrattat så jag grät, gungat, varit med en massa trevliga människor, cyklat över en trafikerad väg med en störtkruka på skallen, knäppt kort, sovit i min säng, och slutligen drömt om en nyckelpiga i ett cykelhjul.

kanske, svänger hon på håret lite extra - bara för att ingen ska se osäkertheten i hennes ögon.
/
Jb

RSS 2.0