örncupen

Jaha, hej.
Som sandkorn passerar i ett timglas, passerar också dagarna i våra liv. Haha, fy fan vad det där stämde bra egentligen.
Iallafall, så kom jag hem från örncupen idag. Fy bubblan vad jag är trött alltså. Damn! mina ben känns typ som en säck med potatis? men, jag ska sluta waina. Jag känner mig splittrad. Typ som en annanas split? Nej skärp mig. Det här inlägget kommer bli rörigt. Jag gillar annanas split, en sån skulle sitta bra som fanken just nu! Men, skärp mig. Är ni lite nyfikna på vad jag har gjort på örncupen? äh, om ni inte är de så kan ni sluta läsa och skita ner er. Oj, ursäkta. Men jag känner mig vimmelkantig, jag kan inte rå för de. Men så kanske det blir om man sitter i en svettig buss utan ac i tre timmar. Vem vet?

ÖRNCUPEN
yeey,
jag vill åka tillbaka. Men nu ska jag berätta lite här dårå alltså. när vi kom fram så gick vi och fikade kvällsfika, det var typ vanlig läger mat. Till varje frukost var det cornflakes. Det är ungefär en oskriven lag tror jag. På alla fotbolls läger äter man cornflakes, det är helt enkelt så det ska vara. Men iallafall, så gick vi och kollade på vårt rum sen och började bädda och sån skit. Dagen efter hade vi match, men det kändes liksom blä alltihopa. Det kändes inte som match innan och det blev såklart ingen match heller. Utklassning. Men sen jobbade vi oss uppåt, och vi kom fyra. Bra jobbat brudjävlar. Förlåt mig för mitt grova språk. *gör korstecknet.* jesus kristus maria. Men nu ska jag skriva lite om vad vi gjorde emellan matcherna och efter också. (: Det var ju självklart en massa småa pojkar där, som kom och kramade mig så fort jag kom in. Hej hedvig, sa dom. Hej, sa jag. Så dom kallade mig för hedvig dom kommande tre dagarna,  det var ju lite roligt. Hoho. Nu var jag lite vitsig tycker jag eftersom att ugglan i harry potter heter hedvig. hur vet jag de? Hm. Men iallafall, på lunchen kom några andra små killar som var kanske 8 9 år och var skit sura på mig för att jag hade tagit deras zingo (! vem dricker zingo?) iallafall så ville dom ha femton kronor för att sluta följa efter mig. Jag hade ju inte tagit nån dricka så jag vägrade. Då gick dom till våran lagledare och sa att jag var en tjuv och att dom skulle stämma mig , hahah! Sen när en liten kille med hockeyfrilla och solbrillor gick förbi viskade han ; om jag var du skulle jag sova lätt, väldigt lätt och passa plånboken. GARVATTACK.COM säger jag bara!
Sen fördrev jag resten av tiden med några andra små pojkar som avgudade mig och ville ha mitt nummer. till sist orkade jag inte höra tjatet längre så en av dom fick de, och lovade dyrt och heligt att inte lämmna ut det. Det gick fem minuter så hade jag 19 nya sms i min inkorg och alla var från dom. jag ångrar mig. men ja, lite sånt trevligt hände. Vi kastade in ett våldtäcktslarm till några fjortisar också förresten, HAHA! men tyvärr så tog dom bara upp några par klackskor och stampade sönder det, men det såg väldigt roligt ut. men oj vad tiden går fort när man har roligt! men jag lär väl ha tråkat ut er som vanligt, buhuh. jag ska bli " ämo " som min mamma säger.
NOT
sov gott grodlår och tack för idag,


FAAAN, jag älskar dig!

SOMMARLOV, tralalalalala. Hm, första sommarlovs dagen var inte direkt vacker. Första gången jag har haft täckjacka på skolavslutningen, men skit samma. Vi får hoppas på det bästa, yesbox.

Har ni tänkt samma tanke som jag? Att vi människor förstör ord. Hej, hur mår du? man fortsätter vidare genom korridoren. Man vill inte höra svaret ens, utan det handlar om att vara trevlig. Men hur trevlig är man egentligen om man frågar en fråga och sen inte hör svaret? Tänk om svaret var ; jag mår åt helvete, min mamma slår mig min pappa super och min lillasyster är på avvänjning. Min bästa kompis dog i en bilolycka förra veckan och min storasyster dog pga av ett ödlebett när hon var i thailand. Jag ska gå och hänga mig nu. Tänk om bara en endaste person hade stannat, och pratat, lyssnat. Men vi stressar, och skyndar hit och dit, så vi inte ens hinner med varandra.
Hej hur mår du? Man svarar reflemässigt " heh, bra du själv?" eftersom ingen vill höra svaret, så behöver man ju inte hålla sig till sanningen. Eller?
Om jag säger jag älskar dig, vad tänker du då? Jag tänker på min famor, hähä. Jag vet inte varför faktiskt. Vi  Man säger det till dom som är närmast, som bor i hjärtat. Men i dagens läge är det ungefär som att skriva hej. Och jag kan helt enkelt inte förstå.
Jag älskar dig. För mig betyder det att man visar kärlek, äkta känslor. Det är liksom nått som man säger till mamma.
Men nu, så är egentligen jag älskar dig, ett utslitet uttryck. Och det betyder inte särskilt mycket alls.
Vi förstör våra ord, vi förstör våran jord. Sanna mina ord, för jag har alltid rätt gå och ät en plätt.
Och om nu jag älskar dig betyder hej, så får jag helt enkelt ta och skriva :
JAG ÄLSKAR DIG DÅ.
/
jB


sommar&sol.

solen skiner, vädret är varmt. Myggorna tuggar i sig flera liter blod om dagen och allt är frid och fröjd. Vi drar till stranden, och ska bada. Mammor, pappor små ungar som står och kissar i vattnet, badringar, bollar simkuddar solskydd. Diskutioner om allt möjligt som hör till VolvoVillaVovve världen, dagisavgifter, bra barnvakter, dåliga barnvakter, ekologisk mat på dagis, förra helgens utflykt samt mulleskolan.
Men plötsligt, så tystnar alla. Deras värsta rädsla intar stranden. Inte getingar, inte humlor. Inte clowner eller adolf hitler  heller för den delen. Utan dom som kommer är - vi. Tonnåringarna. Pojkar i målbrottet som har vatten krig och låter som ett gäng hesa gorillor, och flickor som inte riktigt än har vuxit i sina kroppar. Är vi verkligen så hemska? Folket på stranden börjat oroligt titta på varandra, pratar tystare, tittar med avsmak på oss. Säger något om att det verkar bli dåligt väder fast himlen är klar blå och solen skiner. Dom packar sina picknickkorgar, lägger in simkuddar och annat i volvon. Dom kastar in sina skrikande ungar i baksätet och sen far dom hem.


Och kvar står vi, ensamma på stranden. Är vi verkligen hemska?
/JB


RSS 2.0