OCH PRECIS NU

Så känner jag att jag behöver andas. Jag känner för att ta en snöskoter och köra hem till Bölestrand 124, 84070 Hammarstrand. Det enda stället som själen kan få ro - där vill jag leva och där vill jag bo! Den kristallrena luften gör på något underligt sätt så att alla bitar faller på plats.
Dock känns det rätt annorlunda, ingenting är som det brukade. Jag har inte en aning om vart saker finns och känner mig mest ivägen. Men tur att jag kan fly ut i den underbart fina natur som faktiskt finns där, och andas och tänka & lyssna efter hoo djuret, vars eko hörs flera mil.

Idag så har jag varit i backen. Det är förjävla härligt att åka alltså. Men rena rama rånet är ju att ta nästan 50 jävla spänn för en halväcklig pan pizza. Men stämmningen är mysig i backen, allt från Magnus orangea mössa till Rolfs dåliga vitsar.

Imorrn drar jag och sofie till bydalen, det kommer bli askul - det är en sak som är säker!
Nu hörde jag att det brinner i Bispan, hoppas det inte är nått allvarligt.
Egentligen borde jag ringa alla jag känner som bor där;
- tja, lever du?!
- Öh, va?
- Okej, tjarå!  
Nu måste jag packa. Jag önskar er ett riktigt gott nytt år, och jag tycker verkligen synd om alla som jobbar på sjukhus som kommer få in massor av alkoholförgiftade, finniga tonåringar.
SIMMA LUGNT.
/jB

hejdå

När jag bloggar, så vill jag inte skriva ord.
Jag vill skapa fantastiska meningar som ni läsare inte glömmer i första taget, meningar som får er att ramla av stolen, som får er att ligga vakna och fundera om natten, meningar som får er att spotta ut kaffet, som ger er gåshud.  Jag vill inte vara en av dom bloggar som man tittar på när man är förkyld,  jag vill inte vara nån man scrollar igenom. Jag vill vara någon som får era stresade liv att stanna upp för en stund, jag vill att ni ska vara mållösa.

 En gång i tiden hade jag förmågan att skriva så folk gjorde ovanstående, men den är borta nu.
Så jag antar att det jag säger är att jag inte tänker skriva mera förns mina fingrar känner för att dansa över tangenterna på samma sätt som dom kunde göra förr.
Orden har kanske tagit slut.
/jB

Adjöss och tack för kaffet, ska bli mitt sista ord.

Hallå där.
Terminen börjar dra mot sitt slut, och skönt som helvete är väl de!
Äntligen. Fan va soft, ingen morgonsur irené, ingen surr-tosse och inga prov.
Jag har fått mina omdömmen, så jag vet vad jag kommer få för betyg i allt. But i säger ingenting förns på fredag, för alternativ a) jag är dum i huvet.
alternativ b) jag har bråttom.
alternativ c) jag tycker om att retas.
alternativ d) jag heter kallee med z.
eller alternativ e) ALLT OVANSTÅENDE.
so long era rackare, nu ska vi dra upp  & våldgästa sofie och hyra en film och köpa godis, för hon är sjuk.
puss


HALOHA

Just nu sitter jag och funderar.
Om det är en sak som jag inte gillar är sånna människor som utnyttjar andra för att få saker.
Ett exempel är ju dom här förbaskade rövslickarna som kommenterar "hej, ha en bra dag!", bara för att så många som möjligt ska läsa just deras blogg.
Jag menar, om dom vill att folk ska läsa deras bloggar kanske dom ska välja ett litet mer intressant ämne en
HEJ IDAG HAR JAG KÖPT DE OCH DE OCH DE OCH DE OCH DE OCH SEN OCH SEN JAG ÅT blalalalal.
Sluta utnyttja mig, era fucking bastards!

Förövrigt så känns det som att min tid är förbi. Mina ben vill inte bära mig på morgonen, och det ständiga mörkret gör mig deprimerad. Att jag har prov och tester och snack om betyg hela dagarna långa gör inte direkt saken bättre, och inte heller tanken på att jag inte har inhandlat en enda julklapp än. Tack gud för att du valde att just jag skulle bli så här strulig och oplanerad.
Men som tur är så ska jag och marie åtgärda det promlemot till helgen. :)
Nu är det engelska time som gäller.
Adjö kompisar.
/ zZz jB


sprickhuset ftw.

Idag var det då ungdomsgårds möte igen.
Jag tycker att det är askul att det kommer en tant (förlåt mia) från stockholm som är beredd att offra tid, pengar och jävligt hårt arbete för att vi ungdomar ska ha någonstans att hänga.
Dock förstår jag inte riktigt hur ungdomarna som inte kommer dit egentligen tänker?
Vi har pratat och pratat och försökt i flera år att fixa en ungdomsgård, och nu när det möjligt är det ändå så få som engagerar sig?
Vafan, inser ni inte att det här är våran stora chans? Det är nu vi får vara med och påverka, och det är vi som bestämmer.
Vilka möbler vi ska ha, vilka färger på tapeterna det ska vara, allt är upp till oss!
Det verkar nästan som att vi är rädda.
Kanske är drömen roligare än verklighet?
Det är nu eller aldrig, så jag hoppas, speciellt för mias skull att mer ungdomar visar intresse.

power to the people.
/jB

jag är en tänkare.

Jag bor på ett litet ställe, där vi alla har fått lärt oss att annorlunda är dåligt. Man ska se likadana ut, lyssna på samma musik och ha samma intressen. Man ska ha samma smak och samma humor, för annars, så är man ju inte vanlig, gud förbjude. Vi trivs bra med att vara lika här i den lilla hålan. Vi trivs med att vara gråa, trista och ha koftor från HM. Det är ingen som vill synas, eller sticka ut. Man är helt enkelt, en i mängden - och man trivs med det.

Jag började tänka, på hur det skulle kännas att veta att man inte var vanlig. Man kan inte rå för hur man känner, man sticker ut. Man vill så gärna vara som andra, visst - man kan handla på HM, och se likdan ut som alla andra gör, men på insidan så vet du att det är något som är fel. Du skäms över det, och önskar att någon annan kunde vara ovanlig istället för dig, för du känner dig så ensam. Du känner dig inte vanlig, du är annorlunda. Och även du, har ju fått lära dig att annorlunda är dåligt.


Du som läser den här smörjan kanske hör till dom andra 3904230 människorna som inte har en aning om vad det är jag snackar om. Jag snackar om hur det skulle kännas att vara gay, här i hålan. Att veta att du inte är vanlig. Du passar inte in på ordet " vanlig" eller " normal ". Du är dålig, för du är inte som alla andra.

Om man jämför med hur det var att vara homosexuell på 50 talet, så är det ju en väldig skillnad. Då var det straffbart att tycka om någon av samma kön, man blev straffad med döden. Tänk att veta att man är homosexuell, men man får inte visa det, för då dör man. Vilken enorm börda att gå och bära på, som att ha en åtta hundra kilos sten att bära på axlarna, och låtsas varje dag, att man är just " vanlig. "


Det har hänt mycket sedan 50 talet, och nu är det ganska vanligt att homosexuella visar kärlek för varandra öppet. Men ändå, vi respekterar inte homosexuell kärlek lika mycket alls som hetrosexuell kärlek. Om två killar öppet visar sin kärlek på gatan, så tittar man. Blicken dras till det som är annorlunda, man gör det inte med flit. Man facineras av annorlunda, men det är också det man är mest rädd för i hela världen.


Jag skulle vilja byta plats, med en av dom där två killarna som står på gatan och hånglar. Känna hur det känns med folk som tittar på mig, flinar åt mig, viskar om mig, skriker fula ord, och någon kansker räcker långfingret åt mig, bara för att jag står på gatan och visar min kärlek till min partner. Om jag stod och delade saliv med tillexempel en koalabjörn, skulle jag förstå att folk tittade. Men så var inte fallet, utan jag står bara och visar min kärlek till min kille.

Jag önskar, att fler vågade komma ut som bög i hålan, och göra det med värdighet. Var stolta över att inte vara vanlig, utan du sticker ut. Annorlunda behöver inte vara dåligt, annorlunda kan vara riktigt bra.

Jag önskar, att jag var annorlunda. Var född med en annan läggning än dom flesta andra, vara modig nog att köra mitt eget race. Tyvärr, så är jag en helt vanlig tråkig grå människa, men jag trivs ändå i min kofta från HM.

/Jb


plugg plugg plugg, jag fattar inte ett dugg.

Hon är väl för gullig, våran egen världens bästa marie!
tur att hon finns, och hämtar på dagis och annat som ibland är nödvändigt.
hallelujah, som håkan prästen sa idag när vi kollade på Bruce den allsmäktige för 3409 gången.
Knäpp gubbe.

Iallfall idag har vi varit och hämtat ut nycklarna till våran ungdomsgårds lokal!
POOOOINTS.
kommunen står för elen också, kanon!
Saker och ting rullar bara på..
Idag fick jag mvg på mitt svenska prov förresten. :)
Men nu måste jag duscha så jag hinner plugga innan det är dags för john blunds regelbundna besök.

På torsdag är det franska prov. ( NÅGON som vet något om possesiva pronomen och annat trevligt obegripligt får mer än gärna slå en pling. )
På måndag engelska uppsats
På tisdag engelska prov.
På onsdag prov om lungor och skit. ( Igår satte malin en lusse katt i luftstrupen, som senare kom till venerna, sen till bronkiolerna,ut i kappilärerna och sen med hjälp av sina flimmerhår kunde hon hosta upp den.)
Nu stilar jag bara!
godnatt. /jb

RSS 2.0