oh mama, i'm scared.

jag har kompisar, som är rädda för mörker. Dom känner sig omringade, och förföljda.
Jag anser att mörkret är en av mina allra bästa vänner. Det omfamnar mig, vaggar mig till sömns. Det får mig att tänka lite klarare, och lite skarpare, medans himlens alla stjärnor blinkar mot mig. Precis som att dom vet, och vill hjälpa. Det känns nästan som att jag var hemma ibland, som att de är samma stjärnor jag har kollat på sen jag var fyra.
Jag känner mig inte förföljd, jag känner mig mera fri. Jag kan göra precis vad jag vill, mörkret bara kramar om mig och behåller mina hemligheter.
jag har kompisar, som är rädda för spindlar. Dom skriker, och hoppar runt som mini kängurus hela högen.
jag krossar alla sånna smådjur under mina fötter.

det enda jag i nuläget är rädd för, är framtiden. Redan nu så skrämmer det ärligt talat skiten ur mig. Jag vet vad jag vill bli, men hur är man säker? Hur är man säker på att man väljer rätt, när man väljer, egenligen, hur hela ens liv ska se ut?
jag kan inte ens föreställa mig, hur det kommer bli att komma till en ny klass. Hur ska jag klara mig utan dom trogna klasskamrater jag har haft sen i förskolan? Även sånna som jag tycker mindre om kommer jag sakna enormt.
Hur ska jag klara mig utan trygga andersolof skolan, utan eva perssons leende och röda träskor? Och hur ska jag någonsin klara matten utan lelle?
Alldeles för många frågor, och inga svar.

det känns som en evighet sedan, du och jag gick på grusvägen med utslitna gympa skor.
med varsin hund framför oss, tillsammans.
Du och jag hörde ihop som två pusselbitar, oskiljaktiga.
tårar, skratt, säng, rum, rädsla och baciller är bara några saker vi har delat genom åren.
Du skulle bara veta, hur mycket jag egentligen saknar dig. Saknar hur det brukade vara.

/jB


lördag är en godisdag.

Jahaja, nu sitter jag i min fisfåtölj och viftar med mina halvsvettiga stortår, lyssnar på musik och pratar med min hysteriskt trevliga vän johan nyman. Mannen är inte klok på en fläck, här har ni några fina rader ur en helt vanlig konversation.

Nyman säger:

jag är på!

Nyman säger:

elektriker och luder på ibiza FTW!


Nyman säger:

lets do it

Nyman säger:

jag betalar

Nyman säger:

inte för ludren

Nyman säger:

men för resan.

två ord ; gó nyman.


iallafall, så får jag hemskt många frågor om varför jag inte uppdaterar min blogg oftare och skriver om saker jag har gjort och så vidare.  Vill ni verkligen veta svaret? Det är faktiskt så här, att mitt liv är lika tråkigt som faster astas och jag skulle sälja de till en omkring resande cirkus för tre kronor. Eller aa, om de någonsin kommer en cirkus till pyttelilla piss hammarstrand.

Visst, jag gör saker ungefär hela tiden. Men jag tycker dock inte det är speciellt roligt att skriva, inte heller läsa om de står typ ; heei idag va jag och fikade med malin. De va jätte kul och mitt inne på fiket släppte malin en brakare. jag åt en chokladboll och malin också, jag drack gul festis och hon grön. Vi pratade om blablablabla. På vilket sätt intresserar de er om jag åt en chokladboll eller inte?  Så ni får helt enkelt leva med att jag skriver när de har hänt nått, eller om jag känner för det. Och här händer de inte saker ofta, som ni kanske har märkt.. ;p

jahapp. Då var man faster också. Och de känns...konstigt? men väldigt roligt.
jag önskar er en trevlig lördagkväll.
/jB


skinnfåtölj med inbyggd fislukt.

Nu sitter jag i min super sköna skinn fåtölj, och lyssnar på när hunden snarkar och mamma som undervisar sanna om kungligheter medans dom kollar på doobido. Har nyss svalt en halv form med kladdkaka och tänkte snart ta ut hunden.

Iallafall, så var det helt vanlig skoldag idag.
Eller nja, det hände faktiskt lite grejor! Två killar började slåss, en av dom nya irakiska killarna och Tor.
Tor hade en story om vad som hade hänt, och den andre killen hade såklart en annan. Det var nu dilemmat kom, vem ska lärarna tro på? Dom har en svensk kille, som är väldigt snäll men lätt uppretad, och som gillar att slåss. Sen har dom en annan som är flykting från irak. Utan att blinka, så ställer sig alla lärare genast på den utländska killens sida. Jag tror dom är rädda för att verka rasistiska. Men ändå, så är det inte rätt att ställa sig på någons sida bara för att inte missuppfattas. Eller? För om man tänker efter är det inte rättvist mot tor. Det är nästan lite tvärtom, att tor diskrimineras för sin hudfärg.
Folk kan gotta sig i att två personer slogs i minst en vecka framöver. Det är när sånna här saker händer man förstår vilken pytteliten skola man går på.

Jag och sanna sprang ikapp på sextio meter ikväll förresten. Hon startade lite före, och kom fram ungefär en halvstortå längd före mig. Det lär jag få höra om en lång tid framöver.

SNART ÄR JAG EN FASTER! gud va kul, jag längtar. :D

/ jB

hmmmmm

idag hade jag pyjamasen på  mig till klockan var tre. Då borstade jag tänderna, sen gick jag ut en sväng med erika. Mysiga unge! Så fort hon inte får precis som hon vill lägger hon sig på backen och drar sig i håret och skriker. Jag undrar vem hon har fått sitt temprament ifrån?
Iallafall så var det middag med micke och marie som stog på schemat sen. Dom är som vanligt minst en kvart sen till alla middagsbjudningar, så erika höll på att dö innan dom kom, och jag med. Jäkligt god mat iallafall, och sen massa surr. Mycket snack om min fader och hans nya flamma, väldigt intressant att höra människor prata om mig, inte till eller med mig. När dom säger att det inte är nått fel på människan som min far har valt att beblanda sig med vill jag bara kräkas svampsås över hela stället! Nejvisst, för vilken normal människa vill ha ett förhållande med en gift man med fyra barn? nästan så jag har lite lust att gå fram och skaka hand med henne, och tacka för att hon splittrade min familj och fick mig att flytta från mitt barndomshem till en tretrummare i betong djungeln. Inget fel på henne, nejnej!

anyway, så är det skola imorgon. Filmkunskap med Lasse hela dagen, härligt!
godnatt go vänner. / jB

girls just wanna have fuuuuuuuuuun

just nu så sitter jag i sannas lägenhet. Förlåt, jag ljög. Jag ligger i sannas lägenhet. Känns rätt soft, de är som att se mig i framtiden. Jag ser mig själv handla på coop, jag ser mig själv ligga i soffan, jag ser mig själv sova här alldeles ensam. Jag tror det blir bra. Dock kommer jag vara så himla rädd att det ska hoppa upp en gammal knarkis på min ballkong och sen krascha rutan och sen skära mig i småbitar och sen fräsa mig som en karl johan svamp och sen slutligen äta upp mig, så malin får troligen vara min inneboende första dagarna. första veckan kanske? eller året, åren? heheheh.

iallafall, om någon är intresserad så är det damlagsmatch mot sveg imorgon. FYFAN! nu är de VINST som gäller! jag är så innåthelvete så less på att förlora, så nu är inte förlust ett alternativ. Vi är på gång, vi är laddade vi är tända! eller hur? ELLER HUUUUUUUR? 
 
godnatt, vi ses en annan dag. /Jb


gnatt

jag sitter just nu och funderar, varför just jag har ärvt anlagen till farfars näshår.
/Jb

RSS 2.0