HEII

hallådär. Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik, äter glass och grubblar över saker och ting.
Dagen har varit seg som fan, jag blir jämt deprimerad på söndagar. Jag vill bara lägga mig under täcket i mina mjukisbyxor och önska att jag aldrig hade blivit född. 
Men snart är det höstlov iallafall, så jag får väl försöka överleva fram till dess.
Eller så kanske jag flyttar till min syster så vi kan klättra i garderober och leva loppan, utan att tänka på följderna överhuvudtaget. Tyvärr tror jag inte att vi får plats i samma badkar längre, men vi överlever nog ändå.

Imorgon så är det skola igen, tusan. Men vi ska kolla på film halva dagen, så det blir nog en ganska slappt ändå.
Jag har haft en bra helg, hoppas ni också har haft de.

berg och träd och allt du har omkring dig,
har ett liv, har en ande, har ett namn.


Förresten, någon som vill köpa en snäll, dock fisig jämthund med äcklig päls? 25 kronor, snabba på innan jag dör av förgiftning.
/Jb

so what, i'm still a rockstar.

jaha, här sitter jag i min ensamhet i mitt mörka rum och funderar lite & lyssnar på musik. Just nu är det sheryl crowe - the first cut is the deepest. ganska lam & tråkig låt, men ändå så är den ganska härlig att lyssna på på nått sätt. Inga höjningar eller grejer, den är helt enkelt behaglig.

varför bor jag just här?
varför bor just jag här?
varför bor inte jag någonstans där det är roligt?
varför är det inte roligt här? 
 
idag var det en ganska skön dag, fast vi har mrs klint två lektioner på varandra och får dras med tosse hela dagen. Jag tänkte medge en sak också.. Början av skönheten & odjuret låten går "rörda av en ton, i en melodi." Sanna, jag jag har haft fel alla dessa år och det har jag vetat om. Men det kan ha varit så att jag aldrig vågat erkänna att jag hade fel, så nu gör jag det ordentligt, jag kommer ut ur garderoben. DU HADE RÄTT JAG HADE FEL. Så, nu är väl söstra mi lycklig till nästa julafton allra minst. Hon får säga vad var det jag sa och bara trycka upp det i ansiktet på mig.
underbart.
in i skåpet med dig nu chip, och jag ska gå ut med lopp cirkusen alias bente.
/jB

hejhallå.

Irakkriget, kriget i Irak, (officiellt kallat Operation Iraqi Freedom av koalitionen) var ett krig som utkämpades från den 20 mars 2003 mellan Irak, vars president då var Saddam Hussein, och en koalition av länder där USA och Storbritannien hade de största rollerna. Kriget slutade officiellt den 1 maj 2003 men merparten av de utländska trupperna finns fortfarande kvar i landet på grund av motstånd mot den nyinrättade samhällsordningen. Därför menar många att kriget mer eller mindre fortfarande pågår.
Förlåt, jag bröt mitt löfte. Men här får ni goda vänner, vad jag är snäll som delar med mig av min nyfunna kunskap från google.


Det har varit inbrott på skolan förresten. UNDERBART. Självrisken på försäkringen ligger på 250 000 kronor, och våran ekonomi ligger redan på minus.
Vad är de för jävla tattare som får för sig att göra inbrott på en högstadieskola och ta datorskärmar?
jag blir så less! åh, jag får säga som lelle:
" Om jag hittar idioterna som har gjorte så kommer jag inom en snar framtid bita öronen av dom. " 
   
en skola fattig som mus i en kyrka,
 några idioter tog en dyrk och dyrka
 upp en dörr som är från tiderna från förr
  som dom egentligen borde ha fått upp genom att dra,
   dessa inbrottstjuvar var inte så bra.
     Dock hatar jag dem ändå
      för nu kan vi inte köpa några nya bollar
       det finns inga, vart jag än kollar.
      Några idioter tog en projektor 
      ska vi inte skylla även detta på vår rektor?

nu ska jag sova, godnatt.
/ jB

hallelåjah.

Jaha, nu sitter jag här. Har nyss dushat av mig skammen, förlusten och svetten efter matchen mot ope. -.- Idag spelade vi riktigt bra,vissa stunder. Dom andra stunderna stod vi helt stilla och pangbom så har dom vänt matchen från 2-0 till 2-2. Ope vann slutligen med 4-2, och det var ju också ett jävligt tråkigt sätt att avsluta säsongen på.
Jag har ont i mitt huvud, eftersom jag fick en armbåge rakt över tinningen. Det känns som att min hjärna inte sitter fast, den liksom skvalpar runt. härligt.
- ÅH, jag tycker att det som är roligast är när vi går ut och slår varandra på röven! sa louisa ulander innan matchen.
haha, då vet vi. x)



Nu skall jag äta mat, och sen ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske dra upp till mirja och kolla på dagboken äta massa godis och gråta en skvätt? ja, det får nog bli så.

/ jB

MJAOO

Jahaja. Fint väder idag, eller inte. Och gud vad underbart att gå ungefär åtta kilometer i skogen ikväll, nattorientering vetni. Just nu tycker jag att det känns jobbigt och tråkigt och kallt och blött och alla andra negativa saker jag kan komma på. Men sen när jag tänker tillbaka på förra året när anders byh stack upp huvet ur en buske med gröna lissebergs öron med rosa siden i och sa BUU på sitt underbart gulliga värmländska sätt kan jag inte låta bli att le. Det blir väl de man gör de till, som min mycket kloka moder brukar säga.

Ungefär alla människor som äger en dator har en blogg. Där man skriver om vad man har gjort under dagen, vad man ska göra nästa dag, hur man mår, precis vid vilken tidpunkt man sket, om grön eller röd mjölk är godast och andra otroligt intressanta saker.
Alla på detta runda jordklot verkar tro att precis dom är viktigast av alla, och ibland blir man lite irriterad när man läser vad alla har gjort. Finns inte en endaste blogg där det står om kriget i irak eller annat intressant.
Dock, vill jag inte skilja mig från mängden utan jag bloggar jag också. Och inte om kriget i irak heller. Ingen ordning på mig alltså! :o  Nästa inlägg ska handla om krigen i irak, de lovar jag.

mjaao. / jB

RSS 2.0