en del dagar så lyckas man.

yeeey, idag var det vackert väder. Sommaren är på ingång, inte en dag för tidigt! Man kan ju också önska att det sista envisa trädet kan ta och knoppa ut, så man slipper höra marie gå runt och snora sig fördärvad.

ibland så tänker jag, hur det skulle vara om jag var född i ett annat land. Spännande mat, olika religoner och gudar, mera upplevelser. För ibland blir man riktigt jävla less på medel svensson landet sverige. Ännu mera less blir man på lillafjutt hammarstrand som ser ut som en måsskit på kartan. Take me away!
Förresten, vilken jävla tur jag hade idag. INTE. Började dagen med att dra mig upp ur sängen, benen ville inte bära mig och huvudet dunkade. Det dunkade ännu värre efter att jag hade gått ut i köket och slagit mig i en kökslucka, och magen ville ha frukost. Jag öppnade kylskåpet och en flaska med nått skitäckligt ramlade ut över mig, så jag stängde, gick och la mig i sängen i tio minuter och sen så klev jag upp en gång till. Jag tog mig ut, Ramlade med cykeln och ropade HELVETE så det ekade över hela jävla skalgränd, och precis då kommer den irakiska familjen ut som bor här bredvid. Dom tyckte att helvete var ett jätte kul ord och sa det flera gånger. Deras tolk kom och mötte dom, och dom sa mycket trevligt ; godmorgon, HELVETE. Bra, att jag kan lära dom något iallafall. antar jag?
/ jB

jennybergvall is back on track!

Ingen blogg på ett tag nu, jag vet faktiskt ärligt talat inte varför..Jag skjuter upp det i flera månader, ungefär på samma sätt som jag skjuter upp städningen på rummet. Men, den dagen det kryper ut en kackerlacka under min säng, så ska jag faktiskt göra det. Och med lite tur så tar det ett tag.

En sak, kan man ju bli riktigt jävla irriterad på. Vi åker till stugun ( fyra mil härifrån ) för att spela fotboll tre gången i veckan. Vårat lag har bokat planen, och fåglarna kvittrar och allt är frid och fröjd. Men då hör man ett bröl, som låter som minst tjugosju parnings sjuka älgar, och då är det förstås A - laget som kommer. Och reglerna är tydligen sånna, att A - laget får ha planen när dom vill, även om vi har bokat. Haaallå, vaddå satsa mer på tjejer än på killar? Nej, lika för alla ska de ju va, för annars är det ju .. olika. x) skärpning!

ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööh, vi hörs eller nått.
/ jb

i can fix you,

Vi skyndar hit, vi skyndar dit. Vi jobbar och handlar och sen ska vi hem, diska och tvätta, städa åt kaninen gör mat äta och sen samtidigt försöka hålla oss i form. Varför, har vi svenska folket egentligen så bråttom jämt? Det är ju faktiskt inte direkt som att tiden kommer att ta slut. Sätt dig ner, i ditt  ostädade vardagsrum som egentligen skulle ha blivit damsuget för länge sen, och njut av livet.

Idag, så var det praktisk estetisk. För er som inte vet, och undrar så är det en dag med bild musik slöjd & idrott. Och jag kan ju faktiskt tala om att man blir lite irriterad när man har orrientering ( vilken IDIOT kom på den superdumma idén att springa runt i en jävla skog och leta orangea saker? ;s) och det tar slut på batteri i MP3n.
Kvällen tillbringade jag med brian och andré, i gympa salen. Visst, det ser jättecoolt ut när dom håller på med bakåtvolter och saker från höga höjder, men tjoho så säger det knak i nacken, och det kanske inte är så bra. Iallafall, sen kom Mirja och Frida, och vi spelade kloter. Det var mycket trevligt. (:

tur att jag är smart. Franskaprov imorrn, och det är komedikväll på sexan. Shit, va mycket jag kommer läsa i boken och lära mig liksom -.- HEJ IG.
´jag hatar skolan, och jag vill ha sommarlov tralalala.
´/J
b


suck.

det finns en speciell plats i helvetet för dom som spottar på andras drömmar.
- ronni sandahl.
Jag hoppas det känns bra i era hjärtan när ni lägger er i sängarna ikväll. Med vetskapen om hur många drömmar ni har krossats och hur många tvivel ni har väckt.
men, all good things comes to an end. Och med lite tur dom dåliga också ..
marie, jag har alldrig varit gladare i hela mitt liv,  jag hör fågelkvitter och mitt leende sträcker sig upp till öronen, som du kanske märker.
/ Jb


är du inte som jag är du konstig.

jo, ja yess japp si oui japp.
vi som bor här på 'landet' är nog dom som har mest fördommar av alla. Har ni tänkt på det? Liksom, alla måste vara lika, annars är det fel. Ungefär 70% av dom som bor här runt omkring är rasister. inte medvetet, utan liksom bara ändå. Och de gör mig så jävla irriterad. Egentligen så har vi fördommar mot allt. Stadsbor tillexempel. Dom är ju stockholmsfjollor och dom kan inte prata riktigt och dom är så jävla fula och va helvete gör dom här?!

Bönder? dom är fattiga och kommer med sin fula moppemuschar och prillorna under överläpparna och luktar äckligt. Vi borde egentligen ta och dänga skiten ur dom!

Ja, jag kan säga vad som helst, så är det någon som måste kommentera, eller berätta vad dom tycker. Och jag vet inte, varför måste vi ha åsikter om alla människor? Om vi tittar oss i spegeln så är vi inte så jävla perfekta vi finniga småfeta jämtlänningar, så därför måste vi kommentera andra innan dom kommenterar oss? jag vet inte. Jag vet iallafall, att jag inte är fördommsfri jag heller. Men vill jag att folk ska dömma mig genom att titta på utsidan? nej. Men jag gör likadant själv mot andra? ja.
varför?
/jB


jagvetintelängre.

ååååh, jag tror jag blir emo. jag vet inte vart jag ska ta vägen, eller vad fan .. äh. jag har nästan glömt hur det brukade vara förr, hur bra jag brukade må, hur kul jag brukade ha. jag vill åka hem för faen. tusan, jag går och skriver i min elefantbajsbok istället, jag har faktiskt en sån.

vad är det med mig? / jB

RSS 2.0