yeah

Luften var förgiftad av hårspray och små rosa parfymmoln svävade genom rummet. Pojkarna och flickorna trängdes framför den enda spegeln inne i tjejernas omklädningsrum, och fixade och trixade ihärdigt med vax och frisyrer.
Men helt plötsligt såg de honom...
Den stackars saten var ungefär 1 meter och 84 centimeter lång. I år var det han som skulle åka ifrån Andersolof skolan med tårar i ögonen och självkänslan under skosulorna. Fotografen till årets klasskort.

Han klarade sig bättre än många andra, men vägrade till en början ta kortet på våran klass eftersom han påstod att han inte var någon dagislärare, och blev av någon anledning ännu argare när han blev kontrad med; men du får väl betalt ber timme?
Väldigt konstigt........
Efter några utfall och infall också så var vi färdiga och dagen flöt vidare i riktig tisdagsanda, och nu håller jag på att ladda upp inför en fullsmackad TVkväll!
20.00 - dating in the dark
21.00 - desperata hemmafruar
22.00 - Christine
22.30 - Cougar Town
23.00 - Scrubs, dubbla avsnitt

Kommentarer
Postat av: Andrea

Till oss snäste han något i stil med att det var sista gången han fotade på Anders-Olof skolan. Och av någon anledning blev han inte gladare när jag talade om för honom att vi minsann inte skulle vara kvar nästa år. Förklarade att det var lugnt.Vi kanske skulle fråga om han vill fotografera oss på skolavslutningen. Efter dagens erfarenheter tror jag att han gladeligen skulle göra det!

2010-03-23 @ 21:20:33
URL: http://ordsomord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0