Om att bli äcklad

KÄRA MEDMÄNNISKOR. Det är dags att öppna ögonen, ta ställning och reagera. Ursäkta mina smått patriotiska inledning här, men den behövs. För detta är ett krig. En del har fått för sig att det handlar om islamistiska grupper, mot invandrare. Att vi krigar emot dom. Fel. Detta är ett inbördeskrig svenskar emellan, det är 2012 och det handlar om de Mänskliga och de Omänskliga. De som är förståndiga och de som är hatiska. De som har ett hjärta och de som är utan. Jag skulle kunna fortsätta till oändligheten. Klicka, se, begrunda och njut av att den sanna sidan av SD istället för deras vardagliga smyg i kulisserna. Vill vi ha ett sådant Sverige? Ska dina barn växa upp i ett land där man behandlar varandra såhär?
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.expressen.se%2Fnyheter%2Fsd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan%2F&h=uAQHCTuy0AQHyKh80vYK9KLQWTl7U49UflssSEDIkZgBTMg&s=1
 
Att invandringspolitiken är så känslig att inget parti vågar röra frågan är under all kritik. Att rasism är en sådan öm punkt att ingen får säga något utan att vara Sverige Demokrat är i längden ohållbart. Men tänk på att inför Gud och döden är alla människor lika. Och se till så att Sverige Demokraterna INTE går vidare i valet. Bra då säger vi så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0